ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ2019-04-02T16:13:19+00:00

Παιδοδοντιατρική

Χαρούμενα Παιδιά

bestsmiles nikaia paidodontiatriki

Παιδοδοντιατρική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με την οδοντιατρική φροντίδα των παιδιών, των εφήβων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Ο βασικός στόχος του παιδοδοντιάτρου είναι να μάθει στο παιδί πόσο σημαντική είναι η στοματική υγεία και να προλαμβάνει τις νόσους του στόματος όπως η ουλίτιδα και η τερηδόνα.

Μέσω διαφόρων ψυχολογικών τεχνικών, ο παιδοδοντίατρος μαθαίνει στο παιδί να μην έχει άγχος και με τη συνεργασία των γονέων, στοχεύει στην δια βίου εκπαίδευση του παιδιού στην καλή στοματική υγιεινή. Βασική αρχή της παιδοδοντίας είναι η πρόληψη η οποία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή συγκεκριμένου πρωτοκόλλου επισκέψεων και παρακολούθησης των μικρών μας φίλων. Κάθε παιδί έχει  εξατομικευμένο πρόγραμμα παρακολούθησης, το οποίο καθορίζεται από τον παιδοδοντίατρο, αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

nikaia bestsmiles paidodontiatriki

Όμορφα παιδικά👧χαμόγελα και υγιή δόντια στο bestsmilesnikaia! Εμπιστευθείτε την άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μας για να μη λείψει ποτέ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ 😁 από τα χείλη των παιδιών σας!

Font Resize
espa