ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ2019-04-02T16:05:32+00:00

Ορθοδοντική

Ready to SMILE?

 ορθοδοντικος

Η ορθοδοντική είναι η ειδικότητα της οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση της σωστής σύγκλισης των δοντιών, την άψογη αισθητική τους και την απόδοση σωστών σκελετικών σχέσεων στο κρανιοπροσωπικό σύστημα. Η ορθοδοντική μπορεί να αντιμετωπίσει μια τεράστια γκάμα περιστατικών, από τα πιο απλά, δηλαδή απλό ίσιωμα δοντιών, μέχρι τα πιο σύνθετα, όπως αποκατάσταση της σχέσης των γνάθων με τη βοήθεια της γναθοχειρουργικής.

Στη σύγχρονη ορθοδοντική μπορούμε να διασφαλίσουμε μια διακριτική ή μια «αόρατη» προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση από την αρχή της θεραπείας κερδίζουμε αισθητικά, προσωπικά αλλά και κοινωνικά γιατί φτιάχνουμε το τέλειο χαμόγελο για μια ζωή! Στο BESTSMILES NIKAIA ένα όμορφο χαμόγελο μπορούμε να το μετατρέψουμε σε ακαταμάχητο!

siderakia nikaia

Είναι ΑΟΡΑΤΑ

Όμορφο χαμόγελο ΧΩΡΙΣ σιδεράκια!

Δείτε διαφορά στο χαμόγελο σας σε γρήγορο χρονικό διάστημα με την αόρατη μέθοδο INVISALIGN! Για να μάθετε εάν η μέθοδος ταιριάζει στη δική σας περίπτωση, ζητήστε τη συμβουλή έμπειρου και πιστοποιημένου ιατρού INVISALIGN στο ιατρείο μας στη ΝΙΚΑΙΑ!

Στο BESTSMILES NIKAIA σχεδιάζουμε, μαζί, το δικό σας χαμόγελο! 😁 Οι άριστες γνώσεις των ιατρών μας, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους, θα σας οδηγήσουν σε ένα όμορφο χαμόγελο και σε ένα αποτέλεσμα με διάρκεια

Font Resize
espa